Tvrtka

Poduzeće ELEKTRONIKA TEHNOLIGIJA SISTEMI d.o.o. osnovano je 1996. u Zagrebu sa ciljem prodaje visokospecijaliziranih elektronskih komponenti i sklopova, te se bavi veleprodajom na području Hrvatske i Slovenije.

Na ovom području ETS je vodeća firma u segmentu prodaje svih vrsta napajanja, od najmanjih DC/DC pretvarača 0,5W pa do nekoliko KW, kao i AC/DC pretvarača svih snaga i specifičnih namjena. Također ETS ima u programu i sve vrste LCD displaya, kako najjednostavnijih alfanumeričkih, pa preko grafičkih i do TFT i OLED displaya, a kao najnoviji tip displaya u pripremi smo i za distribuciju E-INK displaya.

Kao dodatak segmentu LCD displaya , ETS nudi i specijalna poliakrilna stakla namijenjena uporabi sa svim navedenim vrstama displaya, kao njihovoj zaštiti, te povećanju kontrasta aplikacije.

I na kraju, ETS ima u ponudi LED lampe izuzetno visokih snaga za javnu rasvjetu, kao i specifične aplikacije u supermarketima, benzinskim pumpama ili sportskim objektima. Imamo dobro opskrbljen lager za najtraženije komponente svih svojih principala.