MEAN WELL – Tajvanski div u segmentu AC/DC pretvarača, i jedna od vodećih svjetskih kompanija po inovativnosti u vrlo propulzivnom segmentu napajanja za LED izvore svjetlost. U RH kao najveću referencu izdvajamo kompletno opremanje autocesta sa MW napajanjima za sve LED znakove, prektički sa 0% kvarova u eksploataciji !


TRACO POWER – Švicarski pojam kvalitete u segmentu DC/DC pretvarača, besprijekorna pouzdanost i najviši standardi snage integracije na maloj površini, a posebno traženi u segmentu industrijskih napajanja za DIN- šinu, kao i 19“ ormare.


AMPIRE – specijalist za LCD displaye industrijskih kvaliteta. Trajnost i pouzdanost ovih displaya odskaču od konkurencije. Apliciranje u najzahtjevnijim medicinskim i industrijskim uređajima.


PROTEK – jedan od vodećih proizvođača medicinski certificiranih AC/DC napajanja, sa svim certifikatima koje ovakvi vitalni dijelovi medicinskih aplikacija moraju zadovoljiti.


PSC – Danska kompanija koja proizvodi specijalna poliakrilna stakla za upotrebu sa svim vrstama displaya, dovoljno je naglasiti da su im glavni kupci Mercedes-Benz grupacija, kao i Bang&Olufsen, firme koje cijene samo vrhunsku kvalitetu.


ATDI – vodeći tajvanski proizvođač LED lampa za javnu rasvjetu. ATDI lampe objedinjuju maksimalnu moguću trajnost sa vrhunskom izradom i inovativnim sistemom pasivnog hlađenja LED clustera, te momentalno samim vrhom iluminacije u odnosu na angažiranu količinu električne energije


NIPPON PRIMEX – Vrhunski japanski proizvođač termo pisača male širine ispisa (kiosk printeri), u formi komponenti ili stand-alone printera. Dobavljivi u raznim širinama ispisa, kao i velikom rasponu brzina ispisa